Home Muškarac ŽELITE USPEH U KREVETU? Ove stvari nikako ne smete raditi pre $eksa!

ŽELITE USPEH U KREVETU? Ove stvari nikako ne smete raditi pre $eksa!

2566
0
SHARE
Volim seks i rado ga se sećam
Volim seks i rado ga se sećam

Postoji nekoliko stvari koje nikako ne biste trebali da radite pre seksa!

Nije samo reč o teškoj hrani, ima tu još zahtevnijih stavki koje morate ispoštovati, ako želite uspešan seks.

Nemojte se napiti!

Znamo da alkohol utiče na povećavanje samopouzdanja, ali ono može biti kontraproduktivno po vaš seksualni život. Više od dve čašice može otežati erekciju i vaginalnu suvoću kod žena. Takođe, ljudi su pod dejstvom alkohola skloniji rizičnijem seksualnom ponašanju – odnos bez zaštite.

loading...

Bitan vam je seks, ne izgled

Nema žene koja tokom seksa ne razmišlja o svojim fizičkim manama. Pomisao na sam odnos, ženama odmah padaju na pamet razne misli – nemaju vitko telo, previše celulita i sala… I to sve vodi ka manjku samopouzdanja. Pre samog čina, smirite se i ne razmišljajte o nebitnim stvarima, jer ste vašem partneru bitni samo vi i uzajamne emocije. Počnite da uživate, bez opterećenja.

Piškite i pre i posle

Odlazak u toalet pre seksa vam može pomoći da izbacite moguće bakterije koje su se namnožile u mokraćnom kanalu. Još bolje bi bilo da i partner to obavi, jer, tako čisti svoj mokraćni kanal koji je isti kanal kroz koji prolazi ejakulat. Iako puna bešika može nekima povećati uživanje, nekad može i izazvati nelagodnu situaciju.

Znamo da nekad seks ne traje dovoljno dugo da možete piškiti i pre i posle , ali ako možete, uradite to. Ovako ćete urinom sprati zaostale bakterije koje su mogle da prodru u uretru u toku odnosa.

(Izvor: Alo.rs)