Home Vesti Tvrdio je da ima najveći na svetu: Rentgen je konačno pokazao pravu...

Tvrdio je da ima najveći na svetu: Rentgen je konačno pokazao pravu istinu (VIDEO)

5178
0
SHARE

Robertu je svojevremeno ponuđen posao u industriji zabavi za odrasle

Muškarci su opsednuti svojim penisom i od kad postoji svet uvek se u tajnosti merila veličina, a u društvu upoređivalo čiji je veći. Jedan od onih koji je tvrdio da ima najveću alatku na svetu je Roberto Eskvivel Kabrera. Ovaj 54-godišnjak dospeo je u žižu svetske javnosti kada je saopštio da ima penis dugačak 48 centimetra. Doktori su se utrkivali da izmere, ali je on odbijao da skine bandaže i pokaže muškost, što je naposletku izazvalo sumnju.

“Kada je došao na skener moja prva impresija je bila da je jedinstven i unikatan slučaj. Nikada nisam vidoe pacijenta kao što je Roberto. Međutim, skener je pokazao da je njegov penis zapravo veličine između 16 i 18 centimetra, a ostalo je obična koža i krvni sudovi”, rekao je doktor Hesus Pablo Hil Muro.

loading...

Psihijatar koji je pričao i, na kraju, otvorio Roberta, izvukao njegovo priznanje da je još kao tinejdžer bio opsednut dužinom i da je na sve načine izduživao penis.

Inače, Robertu je svojevremno ponuđen posao u industriji zabavi za odrasle. U pitanju je čovek koji stoji iza YouPorna i serije Fake Taxi. On je predložio Meksikancu da dođe u njegov studio u Pragu i da snimi scenu, ali je rekao da će pre biti komičnije nego erotski.

(Foto: Yotube)