Home Horoskop Tvoj horoskopski znak otkriva što se muškarcima ne sviđa kod tebe

Tvoj horoskopski znak otkriva što se muškarcima ne sviđa kod tebe

4022
0
SHARE

Horoskopski znak može otkriti šta određenim devojkama koči stupanje u uspešnu vezu. Ovo su neki od primera.

Ovan

Ovnovi žude za promenama i nadasve mrze rutinu. Njihova nervoza i nemir često ljude oko njih (i potencijalne partnere) dovode do ludila.

Bik

loading...

Rođene u znaku Bika najradije o svemu odlučuju same. Nerado (ili nikako) ne prihvataju tuđa mišljenja. Reč kompromis ne nalazi se u njihovom rečniku.

Blizanci

Žene rođene u tom znaku vole da vise na mobilnom. Stalno prave selfije, stavljaju nešto na Instagram, čitaju tračeve, pregledavaju poruke – svojim stalnim prčkanjem po mobitelu izluđuju muškarce.

Rak

Žene rođene u znaku Raka rođene su za veze. Međutim, nekad preteraju pa svojim majčinskim i posesivnim ponašanjem teraju muškarce u beg.

Lav

Žene-Lavice znaju da su super – i to rado pokazuju. Zbog toga često drugima deluju bahato i umišljeno. Posebno muškarcima…

Devica

Device vole sve imati pod kontrolom i obožavaju red. Zato često preteruju s time – želele bi svaki muški stan u koji uđu da odmah očiste, razmeste nameštaj… To jest možda praktično, ali može i te kako ići na živce!

Vaga

Vage su poznate po tome da su neodlučne. Najradije ostavljaju sve opcije otvorene – što na duže staze može biti jako naporno.

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije rado prave od muve slona. Jedna nepromišljena reč može uzrokovati krizu! To prestraši mnoge muškarce.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca brzo se zaljube, ali jako brzo osete se sputanima te traže svoj slobodan prostor. Teško ih je obuzdati – to zbunjuje mnoge frajere.

Jarac

Spontani izlet za vikend? Za žene-Jarce je to nemoguća misija – tako nešto moraju znati unapred barem nekoliko nedelja. Svojom nespontanošću živciraju sve oko sebe – i potencijalnog partnera

Vodolija

Sve bi isprobale – bez obzira koliko je to ludo. Muškarce koji su manje skloni eksperimentiranju često preplaše i oni podviju rep.

Ribe

Ribe je teško pročitati. Jednom žele što je više moguće vremena provoditi s partnerom, a drugi puta se ne javljaju i povuku se nazad u kućicu. Muškarci se često ne mogu nositi s takvim nepredvidljivim ponašanjem.

(Izvor: 24sata.hr)