Home Horoskop Sve vidi i shvata (i zbog toga pati): Ovo je najpametniji znak...

Sve vidi i shvata (i zbog toga pati): Ovo je najpametniji znak u horoskopu

742
0
SHARE

Osobe rođene u horoskopskom znaku Riba vide, osećaju i znaju ono što drugi ni ne primećuju. Za to mogu zahvaliti svojoj dubokoj intuiciji i empatiji zbog koje sve osećaju mnogo dublje nego ostali horoskopski znakovi.

Ribe će osetiti kad druge nešto muči i to duboko podneti kao da se događa upravo njima. Kada drugi od njih nešto pokušaju sakriti, Ribe će znati o čemu je reč jer će ih intuicija navesti na pravi trag te se upravo zbog toga smatraju možda i najinteligentnijim horoskopskim znakom.

loading...

Ribe su od svih horoskopskih znakova najsposobnije razumeti i shvatiti stvari, događaje i ljude oko sebe, a često zbog toga pate više od svih ostalih – Ribe razumeju i one najgore ljudske postupke te veoma teško mogu nekoga da osude ili odbace od sebe, čak i nakon što ih povredi.

Ribe su uvijek oslanjaju na svoje osećaje te se zbog toga teško snalaze u stvarnosti, često previše maštaju i žive u snovima, ali kada vam treba savet ili samo neko ko će vas razumeti – nećete pogrešiti ako se obratite Ribi.

(Izvor: Index.hr)