Home Horoskop Srećni dani (od 12. do 19. marta 2018. godine): Strelčevi izbegnite situaciju...

Srećni dani (od 12. do 19. marta 2018. godine): Strelčevi izbegnite situaciju “sve ili ništa” u četvrtak i petak, Ribe oslonite se na neparne brojeve

2122
0
SHARE

Škorpije proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 9, 11, 21, 36, 41, 55, 63 i 70

Ovan
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da procenite povoljnu priliku, bolje ili brže nego ostali saigrači. Učinite sve što je potrebno kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Sačuvajte meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i četvrtak.

Bik
Ponekad treba sačuvati dobru koncentraciju u svim fazama igre i računati na neke skrivene adute u završnici igre. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i subotu. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: u utorak, petak i nedelju.

Dobili milione na lotou, a onda im se život pretvorio u najgori pakao koji možete da zamislite!

Blizanci
Nalazite se u promenljivoj formi, ali ne odustajete od svojih ciljeva i umete da pronađete zaobilaznu varijantu. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite uspešnu formulu: u ponedeljak, petak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Bika, Vodolije ili Strelca u utorak i četvrtak.

loading...

Rak
Ponekad treba praviti razne kombinacije i upotrebiti svoje takmičarske adute kako biste nadmudrili ostale suigrače. Sve je moguće, posebno ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u četvrtak, petak i nedelju. U određenim situacijama važno je da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i sredu.

Lav
Postoje različite okolnosti koje otežavaju dobru procenu i zahtevaju brzo prilagođavanje. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili dobitak u sredu, subotu i nedelju. U određenim situacijama važno je da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u četvrtak i petak .

Devica
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da nametnete svoj tempo ostalim saigračima. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, subotu i nedelju. Obavezno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili što zapaženiji uspeh. U određenim situacijama izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i četvrtak.

Boluje od raka, hemoterapija je počela da funkcioniše, a na lotou je još dobila milion i po dolara (VIDEO)

Vaga
Imate sjajnu viziju, međutim postoje različiti faktori koji Vas ometaju u pokušaju da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu, petak. Obavezno sačuvajte meru opreza u nekim ekstremnim situacijama koje izmiču kontroli u utorak i nedelju.

Škorpion
Događaji na takmičarskoj sceni Vas podstiču na dodatnu akciju u različitim pravcima i na veći ulog. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 9, 11, 21, 36, 41, 55, 63 i 70. Vaši srećni dani su: u utorak, petak i subotu. Izbegavajte rivalske odnose kada Vas prate sumnjive okolnosti u četvrtak i nedelju.

Strelac
Spremni ste na veću akciju i ne odgovaraju Vam taktička nadmudrivanja. Potrudite se da nametnete svoj stil ili tempo igre ostalim suigračima, kako biste ostvarili neki vid glavne premije u ponedeljak, sredu i subotu. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u četvrtak i petak.

Bila je u dugovima do guše, a onda je presekla: Primenila pravilo “3 dana” i uštedela silan novac

Jarac
Imate sjajnu viziju i visoke kriterijume u proceni svojih takmičarskih mogućnosti. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u utorak, četvrtak i nedelju. Oslonite se na svoj impuls i računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu.

Vodolija
Potrebne su Vam proverene informacije kako biste svoje interesovanje usmerili na značajni dobitak. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u rizičnim situacijama u utorak i četvrtak.

Ribe
Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće: u sredu, četvrtak i subotu. Potreban Vam je dodatni impuls i pravi izbor saigrača kako biste ostvarili dobitnu kombinaciju. Povremeno računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i nedelju.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)