Home Žena Pamet u glavu: Ovih 5 stvari žene nikako ne bi trebalo da...

Pamet u glavu: Ovih 5 stvari žene nikako ne bi trebalo da čine zbog ljubavi prema muškarcu

1377
0
SHARE

Stalno slušamo savete o tome šta bi sve trebalo da uradimo za ljubav prema svom partneru

Ipak, postoje i važnije stvari za vas u svakom smislu, a odnose se na to šta nikada ne biste smeli da učinite za muškarca. Zbog toga pročitajte šta je ,,zabranjeno” da činite, ukoliko želite da sebe poštedite mogućeg bola, patnje ili sekiracije.

1. Odustati od svojih snova. Vaši ciljevi i snovi važan su deo vaše ličnosti, ono što vas pokreće, motiviše i čini srećnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugeriše da je vreme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da bi trebalo da se ,,spustite na zemlju”, možda je vreme da razmislite o tome želite li biti s osobom koja ne veruje u vas.

loading...

2. Ići ,,kontra” svojih stavova. Nikada nemojte dopustiti da vas neko ismejava zbog vaših uverenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje, bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni deo svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi s muškarcem koji uvažava vaše stavove i razmišljanja.

3. Promeniti izgled. On preferira brinete pa razmišljate o tome da obojite svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i da bi trebalo da smršate? Sve su to ljubavni ,,prekršaji” koje ne smete tolerisati. Svaka promena koju činite na svom izgledu mora biti motivisana vašom unutrašnjom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

4. Sniziti standarde. Znate šta želite, znate šta vam je potrebno i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne usrećuje, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

5. Ignorisati prijatelje. Nemojte biti jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja s njima, jer su oni bili deo vašeg života mnogo pre nego što je u njega ušao vaš partner.

(zadovoljna.hr, Pixabay)