Home Muškarac Ovo je 7 neprijatnosti o kojima misle i muškarci i žene tokom...

Ovo je 7 neprijatnosti o kojima misle i muškarci i žene tokom odnosa: Neke su komične, neke i ne baš

2108
0
SHARE

U spavaćoj sobi ne bi trebalo da bude mesta za strah među partnerima.

Međutim, neke studije su pokazale da u seksu muškarci imaju česte bojazni vezane za veličinu penisa, postizanje i održavanje erekcije, dok žene najviše brine telesni izgled. S druge strane, neki strahovi univerzalni su kod oba pola.

1. Podrhtavanje mišića i iznenadni grčevi

Seks je telesna aktivnost koja zahteva dobru formu. Ako ne vežbate redovno ili ne održavate kondiciju na neki drugi način moguće je da ćete usred zahtevnije seksualne poze osetiti bol u mišićima ili iznenadno grčenje tela. Fizička nelagoda će vas naterati da prekinete senzualno uživanje, ali i da smanjite zainteresovanost za nastavak akcije.

loading...

2. Znojenje tela

Seks podstiče lučenje znoja i to je sasvim normalna biološka reakcija. Ipak, usprkos tome, muškarci i žene strahuju da će miris i količina izlučevina odbiti partnera od daljeg seksualnog uživanja. Imajte na umu da bi redovne higijenske navike trebalo da uklone sve realne razloge za brigu oko vaše prirodne arome.

3. Kako vam izgleda guza iz tog ugla

Većina žena oseća nelagodu vezanu za telo ili njegove pojedine delove. Kad je guza u pitanju, ona je briga i muškarcima, koji se osećaju posebno izloženo u pozama u kojima partnerica ima pristup njihovoj pozadini i anusu.

4. Jeste li prespori / prebrzi “na okidaču”

Koordinisano postizanje orgazma u istom trenu kod dve osobe tako je retka pojava da je postala urbani mit koji niko ne očekuje u spavaćoj sobi. Svako ima svoj ritam, koji je dodatno uslovljen ‘hemijom’ s partnerom i njegovom veštinom među čaršafima. Ponekad vas je strah da vam treba dugo vremena da postignete orgazam? Ne uzrujavajte se. On uživa u svakoj sekundi.

5. Imate li premalo / previše dlaka na telu

Neke žene preferiraju dlake na muževnim prsima, a drugima su one odbojne. Neki muškarci vole “prirodnu” intimnu frizuru na ženi, a drugi telo bez dlaka. Besmisleno je razbijati glavu o preferencijama vašeg partnera. Ako ste u krevetu, verovatno je sve u redu po tom pitanju. Ako želite da budete sigurni – pitajte i postignite zadovoljavajući kompromis za obe strane.

6. Iznenadne telesne reakcije

Mogućnost ispuštanja vetra ili nekog nelagodnog zvuka tokom seksa, oba pola baca u paralizujuću brigu. Imajte na umu da je telo izloženo veliko fizičkom naporu i da ono proizvodi različite zvuke. Ako vam se nešto i “omakne”, nasmejte se, okrenite incident na šalu i nastavite s uživanjem.

7. Imate li čudno lice u trenutku vrhunca

Svi se brinu kako izgledaju u trenutku postizanja vrhunca i kakve zvuke ispuštaju. Ne, vi niste posebni. Zaboravite na pornografske koreografije i prizore koje ste videli u art filmovima evropske kinematografije. Prepustite se uživanju.

(Izvor: Zadovoljna.hr)