Home Showbiz Ove javne ličnosti su pretrpele nasilje: Marija Šerifović, Sindi Models, Anabela…

Ove javne ličnosti su pretrpele nasilje: Marija Šerifović, Sindi Models, Anabela…

2161
0
SHARE

Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja.

Nataši su brojne koleginice pružile podršku, a neke od njih su i same trpele fizičku i psihičku torturu u vezi ili braku, nakon toga su odlučile da progovore javno.

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao.

Foto: Instagram

U dokumentarnom filmu “Ispovest” Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama priznala da je često bežala i tražila zaštitu policije.

loading...

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera. U braku su dobili dve ćerke, a danas su u dobrim odnosima.

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati.

– Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati – rekla je Goca jednom prilikom.

Katarina Ostojić Kaja dobila je batine ispred kluba, gde joj je tom prilikom ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi.

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Milica Dabović optužila je bivšeg partnera Simona Šiklića da ju je tukao. Košarkašica je raskinula vezu nakon što je Simon nasrnuo na nju, a takođe ga je prijavila policiji.

Foto: Instagram

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je bivši dečko, voditelj Vlada Stanojević. Cela priča dobila je epilog na sudu. Pokrenut je sudski proces protiv Stanojevića, koji je baš u tom trenutku odlučio da ode u Ameriku, kako bi usavršio engleski jezik, a Ana Marija je ostala u Srbiji i dalje se nada da će pravda stići nasilnika.

Glumicu Minu Lazarević pretukao je suprug Goran Stanić. On je u besu tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju. Patrola je došla u stan i zatekla pretučenu Minu.

(Izvor: Republika.rs)