Home Muškarac Nije seks samo perverzija i romantika: Zbog ovih poza ćete umirati od...

Nije seks samo perverzija i romantika: Zbog ovih poza ćete umirati od smeha

3699
0
SHARE

Ponekad nije loše uneti i malo smeha u spavaću sobu!

Neke poze su romantične i intimne, neke su seksi do te mere da se crvenimo od same pomisli na njih, a ove u nastavku nisu ni jedno ni drugo.

Leteća kamila
Ime ne obećava, zar ne? Ako vam je doggy style dosadna poza, i ova je nazvana prema životinji. Leteća kamila nije poza koja samo zvuči smešno – ona i izgleda smešno. Žena u ovoj pozi leži na leđima, a muškarac u nju penetrira klečeći na kolenima. Zatim se muškarac spušta u most, podiže (bez korištenja ruku) i maše rukama. To je to. Ne garantujemo da je ovo dobro za kičmu.

Ballcuzzi
Možda nećete shvatiti na prvu, ali ovo je jacuzzi za jaja. Ideja je sledeća – muškarac umoči testise u tečnost (autori preporučuju da to bude topla čokolada), a žena slamkom pravi mehuriće, kao da su testisi u svom privatnom, čokoladnom jacuzziju. Ako to stvarno odlučite da radite, ne moramo da vam napominjemo da čokolada ne sme biti jako vruća, zar ne?

loading...

Oralni seks s pucketavim prahom
Ako ste mislili da seks ne može uništiti simbol vašeg detinjstva, pogrešno ste mislili. Pucketavi prah u trenu može vratiti osobu u dane bezbrižnosti, a neko se dosetio da bi bilo dobro u tu kombinaciju ubaciti i oralni seks. Stvar je jednostavna – prvo u usta stavite pucketavi prah, nakon toga penis, a nakon toga ne garantujemo ništa.

(Izvor: Index.hr/Cosmopolitan.rs)