Home Horoskop Nedeljni horoskop (od 18. do 25. septembra 2017. godine): Bikovi prihvatite izazov...

Nedeljni horoskop (od 18. do 25. septembra 2017. godine): Bikovi prihvatite izazov i doneće vam zaradu, Device mudro prećutite i izbegnite ljubavnu svađu

460
0
SHARE

Škorpijam je potrebno da ostave dobar utisak u susretu sa saradnicima, jer od njihovog zalaganja i diplomatskih manira zavise krajnji rezultati

Ovan
Delujete zadovoljno i dajete svoj maksimum u raznim situacijama kkroz koje prolazite. Dobro je da kombinujete poslovne interese i lično zadovoljstvo kad god vam se ukaže prilika. Neko vas navodi na dobar izbor. U odnosu sa svojim ljubavnim partnerom prolazite kroz fazu toplih emocija. Uživajte u svemu što vas inspiriše.

Bik
Stalo vam je da najbolji način odgovorite na sve zahteve koje imaju vaši saradnici. Pokazaće se da ste skoro nezamenljivi u nekim situacijama kada se rešavaju vrlo komplikovani poslovni problemi. Prihvatite neku vrstu izazova koja će vam doneti uvećanu zaradu. Priželjkujete veće izlive emocija i strasti u odnosu sa partnerom. Da bi vaš ljubavni život bio zanimljiviji morate i sami učiniti nešto u prilog zajedničkoj sreći. Prijaće vam razne društvene uloge.

Blizanci
Većina novih događaja deluje podsticajno na vaše okruženje, tako da vas očekuju brojni kontakti na raznim stranama sa saradnicima. Obratite pažnju na interesantne ideje koje će vam predložiti jedna mlađa osoba, jer u zajedničkom dogovoru možete da ostvarite posebne rezultate i dobitak. Potrudite se da sačuvate pozitivno raspoloženje koje vas prati u odnosu sa ljubavnim partnerom. Emotivna bliskost deluje na oboje vrlo inspirativno i lekovito u svakom pogledu.

loading...

Rak
Aktivno učestvujete u različitim događajima sa namerom da odmah korigujete svaki nedostatak koji vam smeta u ostvarenju poslovnih ciljeva. Uticaj koji imate na saradnike često predstavlja i vaš vodeći adut, posebno kada postoje naglašeni sukobi zbog različitih mišljenja ili interesa. U odnosu sa partnerom, bolje je da neke stvari mudro prećutite. Nema razloga da zagovarate dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu. Preporučuje vam se ljubavna tolerancija.

Lav
U susretu sa saradnicima još uvek ne možete da se usaglasite oko zajedničkih interesa, ali dovoljno ste iskusni da mudro vodite pregovore u pravcu koji će vam se ispaltiti. Potreban vam je dobar savet u vezi ulaganja novca ili rešavanja računa koje imate. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i maštu, i sve to u zavisnosti od okolnosti ili prilike u kojoj se nalazite. Partner vas podstiče na preterivanja u lepim stvarima.

Devica
Vaša snalažljivost u poslovno-finansijskom smislu donosi samo trenutnu satisfakciju i olakšanje. Jasno vam je do koje granice možete da očekujete uspeh i zbog toga birate neke zaobilazne metode, kao način da se osobodite nečije poslovne kontrole ili kritike. Mimo svoje volje upadate u neke konfliktne situacije. Čak i u odnosu sa voljenom osobom nije vam lako da sagladate pravi razlog čestih razmirica ili novih sukoba. Postoje stvari koje mudro prećutite.

Vaga
Zahvaljujući dobroj proceni imate jasne ciljeve i vešto sprovodite sve planove koje ste zacrtali. Uz nečiju asistenciju sada se nalazite u prilici da udvostučite rezultate. Prihvatite savet koji vam daje jedna uticajna osoba. Primećujete da se nešto neobično dešava sa vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim pitanjima. Nemojte zanemariti nečije potrebe i kada vam se čini da su one pomalo iscenirane.

Škorpion
Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima, jer od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise krajnji rezultati. Nema potrebe da precenjujete svoje mogucnosti ili da rizikujete. Delujete zadovoljno i ispunjeno, pored vas se nalazi osoba koja brine o vašim emotivnim potrebama i iskreno želi da vam ugodi.

Strelac
Potrebno je da odredite jasniju granicu između svojih interesa i nekih standarda koje vam nameće grupa saradnika. Nema razloga da ulazite u novu raspravu sa neistomišljenicima već svoju energiju posvatite konkretnom rešavanju nekih aktuelnih pitanja. Slobodno možete da se oslonite na svoje prijatelje i da im poverite neke delikatne zadatke. Stalo vam je da premostite ljubavni nesklad koji vas prati u odnosu sa partnerom i da ostarite novu harmoniju.

Jarac
Nalazite se u stvaralačkoj fazi i okolina vas podstiče na dodatno zalaganje, čak i u nekim poslovima od kojih ste misli da odustanete. Važno je da istrajate u svojim sktivnostima, jer sve što ste započeli obećava neki oblik dobitka ili uspeha. Povremeno gubite emotivnu kontrolu u odnosu sa partnerom, ali i to može da vam donese pozitivan rasplet. Na vama je da pokrenete inicijativu ili da povučete neke poteze u ime zajedničke sreće.

Vodolija
Ako vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebno je da imate dobru koncentraciju i da regujete za korak ispred drugih. Poslovni uspeh se svodi na detaljno planiranje i na kontinuirane dogovore o zajedničkim interesima. potrudite se da budite dovoljno maštoviti i osmislite dobru ljubavnu strategiju kako biste fascinirali svog partnera. Preterivanja u lepim stvarima su dozvoljena i predstavljaju put ka zajedničim radostima.

Ribe
Potrebna vam je mudrost i dodatno strpljenje, pre nego što predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne možete da ignorišete nečiji uticaj ili zahteve, bez obzira na sve razlike koje postoje o zajedničkim interesima. Važno je da u dogovoru sa partnerom zajednički odgovarate na sve ljubavne dileme koje vas prate.

(Izvor: astrolook.com, foto: pixabay)