Home Vesti Lepa Lukić progovorila o prvom putu u krevetu: Bolelo je, a posle...

Lepa Lukić progovorila o prvom putu u krevetu: Bolelo je, a posle sam htela još i još

376
0
SHARE
Screenshot TV Happy

Folk legenda Lepa Lukić priznala je da joj je prvo seksualno iskustvo bilo prilično bolno, ali da se, nakon što je izgubila nevinost, opasno navukla na one stvari.

Naime, pevačica je u jutarnjem programu Hepi televizije kod Milomira Marića progovorila o tome što mnoge žene u današnje vreme hirurškim putem vraćaju nevinost, pa se prisetila gubljenja svoje.

Ona je istakla kako je tek nedavno čula da je moderno da žene estetskim zahvatom ušivaju himen ne bi li ponovo bile device, te da ne može da veruje da neko može ponovo da poželi da prolazi traume koje imaju devojke prilikom oduzimanja nevinosti. Potom je ispričala kako se ona navukla na seks nakon što je preživela bol, uprkos kome je htela seks svaki dan.

– Posle mog prvog seksa mislila sam da više nikada to neću da uradim. Kad ono, svaki dan svrbi da ideš sa dečkom. I peti dan lepo, ne boli ništa. Navučeš se, pa hoćeš svaki dan. I ja kažem, bili su u pravu – priznala je Lukićeva, dok se Marić samo smejao ne verujući kakve detalje priča kraljica narodne muzike, i to u jutarnjem programu, a ona je nastavila:

loading...

– Čula sam i gledam, po nosu se operišu, po ušima, po licu, guzu podižu, povećavaju penise… Ali skoro sam čula da se ona stvar ušiva i da žene ponovo trpe one silne bolove da bi bile nevine. Kad si nevin, pa dođe vreme da ne budeš više nevin. Ono, brate, boli. Ja sam se uvek čudila, izgiboše za to, seks, seks… Ono boli.

Kraljica narodne muzike se nedavno osvrnula i na to što se muškarci sve češće podvrgavaju uvećanju penisa, pa je bez ustezanja pričala kako je to u njeno vreme bila velika muka jer nije bilo moguće raditi takve stvari. Prema njenim rečima, žene su do kraja života bile osuđene na veličinu koju zateknu kod svojih izabranika.

(Izvor: Republika)