Home Showbiz Ko obožava seks u automobilu, ko voli da liže zadnjicu, a ko...

Ko obožava seks u automobilu, ko voli da liže zadnjicu, a ko oblači ženske stvari: Fetiši holivudskih zvezda će vas ostaviti bez teksta

726
0
SHARE

Neko ima normalna zanimanja, a neko prilično čudna

Svi imaju neke fetiše, ali uvek je zanimljivo kakve fetiše imaju poznati. Na ovoj listi našlo se zaista šaroliko društvo – muzičari, glumci, sportisti, reditelji…

Evo šta smo saznali.

Kristina Agilera i Keti Peri vole igranje uloga, Kventin Tarantino, Enrike Inglesijas, Dita fon Tiz, Ludakris obožavaju stopala, Skarlet Johanson obožava seks u automobilu, a Eva Longorija – vezivanje.

loading...

Nekada holivudski zavodnik uništen od plastičnih operacija: Miki, pa i za žensko si preterao

Robert Patinson i njegova bivša devojka Kristen Stjuart lože se na lizanje pazuha!? Džon Mejer voli kockice leda i šlag, Karmen Elektra vezivanje i spenkovanje, dok Džastin Timberlejk brzi seks tokom koncerta, kada njegov bend ima solo tačku.

Šakil O’Nil pada na menstrualnu krv kod žena pa čak i oralni seks za vreme tih dana u mesecu (bljak), Andželini Džoli su fetiši noževi i krv. Džejda Pinket Smit i Vil Smit brzi seks u pauzama na setu, raznim zabavama, u kući od prijatelja itd.

I to se dešava u Holivudu: 14 poznatih glumaca koji su otpušteni tokom snimanja filma

Rasel Brand voli seks igračke i invalidska kolica, Šaja Labaf kada ga povlače za kosu, a Rijana obožava velike penise. Hju Džekmanu su fetiši ples u krilu, Krisu Braunu lizanje zadnjice.

Metju Makonahej ne može da odoli hrani, Demi Mur zanimaju pijavice, Dastin Hofman se opterećuje cipelama, a Džoniju Depu je fetiš ženska odeća.

(Izvor: Cosmopolitan, foto: Pixabay)