Home Vesti (FOTO) Verujete li u slučajnost: Ovi trenuci zabeleženi kamerom viđaju se samo...

(FOTO) Verujete li u slučajnost: Ovi trenuci zabeleženi kamerom viđaju se samo jednom u životu

1538
0
SHARE

Svako od nas je nekada doživeo nešto izuzetno, kada je prosto ostao bez teksta pomislivši „Kakve su šanse da se ovo dogodi u ovom trenutku, na ovom mestu?“

Verovatno ste želeli da taj trenutak i zabeležite, ali se niste setili od uzbuđenja ili niste imali telefon pri ruci. Takvi trenuci kojima prisustvujemo jednom u životu deluju na nas poput natprirodne sile.

Predstavljamo vam fotografije sa trenucima koji deluju tako izuzetno da se skoro i ne čine pravim. Uplovite sa nama u svet neverovatnih slučajnosti.

Strelica ubija komarca

Da li je ovo najpreciznije bacanje u istoriji pikada? Definitivno zaslužuje bonus poene. Nesrećni komarac nije znao da ima posla sa majstorom ove igre.

loading...

Slepi dečak pronalazi detelinu sa četiri lista

Detelina koja donosi sreću onome ko je pronađe nekada deluje kao nemoguća misija. Ali koje su šanse da je pronađe slepi dečak koji se igrao u bašti? Nadamo se da će baš njemu doneti sreću.

Vilin konjic sleće pored tetovaže vilinog konjica

Verovatno je samo leteo okolo i video svog prijatelja na nozi ove žene i pomislio da svrati i poželi dobar dan. Zašto da ne? Uvek je bolje sunčati se u društvu.

Drvo koje ne želi nikoga da ošteti

Možete li samo zamisliti lice vlasnika ovog automobila kada je video ovo? Ne možemo ni pretpostaviti ko je bio srećniji, on ili njegova osiguravajuća kuća.

Kamera hvata trenutak pucanja balona

Pitamo se samo koliko balona je utrošeno dok fotograf nije uhvatio ovaj trenutak? Bez obzira na sve, ovo je prilično impresivno.

Ptica sleće na list knjige o pticama iste vrste

I u knjigama može doći do grešaka, pa je apsolutno neophodno uključivanje stručnjaka poput ove ptice kako bi se greške ispravile.

Čovek se penje uz zaleđeni vodopad

Izgleda kao da se popeo na sve planine ovog sveta, pa pronalazi nove izazove. Srećno sa otapanjem.

Albino jeleni uhvaćeni u divljini

Šta je neobičnije od albino jelena? Pa cela porodica ovih predivnih životinja uslikana od strane znatiželjnog ljubitelja prirode.

Novine naslagane sasvim slučajno

Ovo nije slučajnost. Da li je ovo neka vrsta skrivene poruke ili je zaista samo slučajnost?

Šargarepa grli šargarepu

Veća šargarepa je rasla obavijena manjom šargarepom. I povrću je potrebna ljubav, zar ne?

Četiri stranca nose istu garderobu

Jedne večeri, četiti stranca su se našla na autobuskoj stanici. Kada su pogledali jedni u druge, shvatili su da svi nose istu majicu. Koje su šanse za to? Moguće je da su svi bili na lokalnoj rasprodaji.

Luk koji se smeje

Ovaj luk će vas definitivno nasmejati do suza!

Registarske oznake koje ne mogu biti sličnije

Ovo se definitivno kosi sa zakonom verovatnoće. Dva ista automobila sa takvim registarskim oznakama parkirani jedan do drugog.

Leptir sleće na istog leptira

Izgubljeni leptir koji je pronašao društvo. Ili partnera, nikada nismo saznali njegove namere.

Da li se i vama desila slučajnost poput neke od ovih?

(ddl.rs)