Home Vesti Beskućnik spasio devojku od zlostavljača, a u znak zahvalnosti dobio najlepši mogući...

Beskućnik spasio devojku od zlostavljača, a u znak zahvalnosti dobio najlepši mogući poklon

5788
0
SHARE

Mark je spasio Ali od manijaka koji je pratio nakon noćnog izlaska. Ona mu to nikada nije zaboravila. Skupila je novac i poklonila mu kamper vozilo…

Ali Veb (33), majka iz Vigana, zauvek će pamtiti kada je prvi put srela beskućnika Marka Šeringtona (47). Ovaj siromašni čovek bez krova nad glavom pobrinuo se jedne večeri da Ali sigurno dođe kući.

Veb se vraćala iz noćnog izlaska u hotelsku sobu kada je primetila da je prati muškarac. Nije hteo da je pusti na miru, ali je imala sreće, jer se u pravo vreme pojavio Mark sa svojim psima i prestrašio zlostavljača koji je pobegao glavom bez obzira. Otpratio ju je do hotela, a Ali mu je zapisala broj telefona u knjigu koju je čitao. Nazvao je idući dan i pitao je li sve u redu.

loading...

Ali i Mark su ostali u kontaktu. Mesecima nakon tog događaja, Ali je saznala da se Mark zbog svojih pasa morao odreći parcele na kojoj je postavio šator.

Ali je odlučila učiniti nešto za njega. Na stranici GoFundMe skupljala je donacije i uspela kupiti kamper za Marka. Kamper su opremili posuđem i ostalim stvarima koje će mu olakšati život. Trenutno je parkiran na javnom parkingu, ali čekaju da se otvori mesto u kampu za kampere.

– Mislio je da će umreti na ulici. Nije ovo dom kakvog želimo za njega, ali je svakako pomak. Sada ima mesto gde može da se istušira, spava… – rekla je Ali.

(Foto: Pixabay)